Lirik Lagu Rilek Brader - Art Fazil


Rilek brader brader rilek
Rilek brader brader rilek
Rilek brader brader rilek lah.. (selalu kena rilek brader)
Rilek brader brader rilek
Rilek brader brader rilek
Rilek brader brader rilek lah.. (jangan bengang-bengang kena rilek..)
Bila kau penat tengok komputer (ha)
Bosan dengan facebook dan twitter
Dia kata gitu dia tu kata gini
Rasa rasa macam nak maki
Jangan brader.. Rilek.. (ye selalu kena rilek)
Apabila kau sedang memandu
Tiba-tiba kereta belakang potong dengan laju
Aku tahu kau dah runsing
Ikut hati kau nak racing (hey jangan racing)
Jangan brader.. Rilek..
Rilek brader brader rilex
Rilek brader brader rilex
Rilek brader brader rilex lah.. (selalu kena rilek brader)
Rilek brader brader rilex
Rilek brader brader rilex
Rilek brader brader rilex lah.. (ha jangan marah-marah rilek.. dengar ni)
Bila girlfriend kau cabut lari (padan muka kau)
Cabut pulak dengan member kau lagi (hmm padan)
Kalau nak diikutkan hati
Nak kau pukul sampai mati
Jangan brader.. Rilek.. (hah jangan buat pasal, rilek brader)
Bila isteri minta itu ini (hem ngade-ngade punya bini)
Bising berleter berhari hari (alamak)
Tapi duit gaji tak masuk lagi (mane pegi?)
Ikut hati kau nak kahwin lagi (hey.. jangan buat pasal)
Jangan brader.. (ade bati jugak tu) Rilek..
Rilek brader brader rilex
Rilek brader brader rilex
Rilek brader brader rilex lah.. (ape-ape kes pun rilek brader)
Rilek brader brader rilex
Rilek brader brader rilex
Rilek brader brader rilex lah.. (ape marah-marah)
Jom kita lepak di tepi pantai (yee ha..)
Duduk sambil bersantai santai
Mari kita tepok amai amai
Mari kita bermastautin di pulau ubin (oh jauhnya.. memang jauh)
Rilek brader brader rilex
Rilek brader brader rilex
Rilek brader brader rilex lah..
Rilek brader brader rilex
Rilek brader brader rilex
Rilek brader brader rilex lah..
Rilek brader brader rilex
Rilek brader brader rilex
Rilek brader brader rilex lah..
Rilek brader brader rilex
Rilek brader brader rilex
Rilek brader brader rilex lah..
Rilek brader brader rilex
Rilek brader brader rilex
Rilek brader brader rilex lah..
sumber:liriklagu

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...